Привіт усім хочу поділитися ситуацією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі наче достатньо одягу, але коли потрібно кудись швидко зібратись, я все одно довго стою перед дзеркалом і думаю, що вдягнути. Буває так, що купую речі просто тому, що вони гарні самі по собі, але потім вони не підходять до інших і майже не носяться. Згадала, як раніше у мене було всього кілька простих комплектів, і це реально спрощувало життя. Зараз хочу повернути більш практичний підхід, але щоб залишалась різноманітність і не було відчуття “одного і того ж”. Іноді переглядаю ідеї тут
щоб зрозуміти, як люди збирають прості образи. А як у вас — є свої улюблені формули чи все кожного разу по-новому?

Зайшов у тему випадково, переглядав нові повідомлення на форумі. Я не дуже слідкую за модою, але інколи цікаво читати такі обговорення, бо видно різні підходи до повсякденних речей. У мене все досить просто: кілька зручних речей і мінімум думок про те, що з чим носити. Але загалом такі дискусії показують, що навіть одяг може бути для когось способом структурувати день і зробити життя трохи простішим.